Ha tavasz, akkor Dobbantó tréning!

A Dobbantó tréning egy olyan – kifejezetten nőknek szóló – felnőttképzési program, amely évek óta segíti a vállalkozás elindításához és működtetéséhez szükséges ismeretek elsajátítását.  Saját vállalkozás indításán gondolkodsz éppen, vagy üzletedet fejlesztenéd? Itt a lehetőség, jelentkezz a tréningünkre!

A Budapest Bank 2010-ben indította el a „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” programját, ami az elmúlt kilenc évben közel kétezer női vállalkozónak segített elindítani és fellendíteni meglévő cégét. A program egyik legfontosabb eleme a 12 napos kompetenciafejlesztő tréning, ami a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve idén tavasszal is elindul. A képzés során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek

A résztvevők a 12 napos tréning során az önismereti, kommunikációs és prezentációs készségeket is fejleszthetik: a képzés végére saját üzleti tervet dolgoznak ki, melyet ezután egymásnak prezentálnak. Ezáltal már a gyakorlatban is kipróbálhatják újonnan szerzett tudásukat, amely a csoporttársak és a trénerek építő jellegű visszacsatolásaival együtt a résztvevők önbizalmát is megalapozza ahhoz, hogy a jövőben sikeresen szerepeljenek a prezentációs és tárgyalási helyzetekben.

A 2019-es tavaszi képzés részletei a mellékelt dokumentumban olvashatók.

A Dobbantó tréningre az alábbi online űrlap kitöltésével lehet jelentkezni a személyes adatok megadásával, tanulmányok, munkatapasztalatok, személyes motivációk ismertetésével, valamint a vállalkozási ötlet bemutatásával. Célszerű a vállalkozási szempontrendszer minél bővebb kifejtése – a rendelkezésre álló terjedelmi határon belül – ez ugyanis kiemelt jelentőséggel bír az elbírálás során!

A képzés piaci ára 300 000 forint, amelyhez a résztvevőktől bruttó 40. 000 forint hozzájárulást kérnek a szervezők, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.

Jelentkezési határidő:  2019. március 14.

Érdekel, milyen élményekkel gazdagodtak korábbi Dobbantósaink? Nézd meg a Dobbantó képzést végzett vállalkozónőkkel készített rövid videóinterjúinkat! Itt találod őket: Paizs Dóra, Porst Réka, Király Anikó, Csepregi Panka, Sohan Zsuzsi és Imre-Szabó Kata, Szlopóczki DóraCsábrági MariannaBányász Melinda, Sandl Zsuzsa.

Kapcsolódó dokumentumok

Dobbantó_tréning_2019_tavasz655 kB (pdf)