Elindult egy újabb Dobbantó tréning

Ma elindult egy újabb Dobbantó tréning; a mai „alapozó” napon húsz vállalkozónő osztja meg csoporttársaival céljait, terveit, megoldásra váró kihívásait. Ők húszan az elkövetkező hat hét során nem csak trénereiktől és előadóiktól fognak rengeteget tanulni, hanem egymástól is.

A beérkezett jelentkezések elbírálása során éppen ezért nagyon fontos különböző szempontokat mérlegelni, például:

  • Mennyire átgondolt és megalapozott, amit a jelentkezésből kiolvasunk, életképesnek tűnik-e az ott felvázolt elképzelés, hiszen ez azt is meghatározza, hogy az adott jelentkező mennyit profitálhat majd a képzésből.
  • Igyekszünk optimális arányt teremteni kezdő és gyakorló vállalkozónők között, akik más-más háttérrel, tapasztalattal és látásmóddal érkeznek és gazdagítják a tanulási folyamatot.
  • Egyformán esélyt biztosítunk az egyéni és a társas vállalkozásoknak.
  • Próbáljuk kihasználni a jelentkezésekből látható kapcsolódási pontokat, eredményes jövőbeni együttműködések reményében, illetve azért, hogy a tréning résztvevői minél inkább tudják egymást támogatni szakmailag is. A most induló csoportban reményeink szerint remekül kiegészíti majd egymást például a galéria tulajdonos, a fotográfus, a művészeti menedzser és a kézműves, de ugyanígy meg tud egymással vitatni szakmai kérdéseket például az ingatlanos- és a home staging szakember.

Bízunk benne, hogy az előző évekhez hasonlóan ezúttal is támogató, összetartó csoport áll össze, amely segít résztvevőinknek valóra váltani terveiket, mi pedig kívánunk hozzá sok sikert és élményekben gazdag képzést!