Dobbantó Klub: értékeljük az évet és tervezzünk 2021-re!

Az évértékelés és a jövőtervezés fontossága lesz a decemberi online Dobbanó Klub központi témája. Az eseményen megtudhatjuk, hogy miért létfontosságú a közvetlen múltba való visszatekintés, amikor vállalkozásunk jövőjét tervezzük.

Az év vége a nagy fogadalmak ideje. De a jövőbe tekintés mellett, vajon mennyit foglalkozunk azzal, ami már megtörtént? Hogyan építsük be az életünkbe mindazokat a tapasztalatokat, amelyek közvetlenül mögöttünk vannak? Azért, hogy felkészülhessünk az új évre, át kell gondolnunk ezeket a kérdéseket is és összegeznünk kell a korábbi tapasztalatainkat.

A december 16-án, 16 órakor kezdődő online klubesemény két részből áll majd. Az első részben a korábbi klubokról ismert Fodor-Maksai Anna, a Valueteam szakértője tart egy rövid előadást a fent említett témában, amelyet egy kerekasztal-beszélgetés követ: meghívott vendégeink arról beszélgetnek, hogy milyen évet zárhatnak a vállalkozónők 2020-ban és milyen kihívások előtt állnak.

A beszélgetés moderátora Holló Márta televíziós műsorvezető és kommunikációs szakértő lesz. Meghívott vendégeink: Heal Edina az Egyenlítő Alapítvány alapítója, a Google korábbi magyarországi vezetője; Fodor-Maksai Anna, coach és szervezetfejlesztő, valamint Sarus-Zsivicza Diána, a Lollipop Reklám ügyvezetője.

Az esemény dátuma: 2020. december 16. (szerda) 16 óra.

A klub előadását és kerekasztal-beszélgetését az érdeklődők online követhetik nyomon, amelyhez előzetes regisztrációt szeretnénk kérni, hogy elküldhessük az eseményhez tartozó linket a jelentkezőknek. Regisztrálni itt lehet.

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt az év utolsó Dobbantó Klubján!