Az idén 10 éves Dobbantó Program mentorprogrammal és újabb képzéssel is bővült

Idén ünnepli alapításának 10. évfordulóját a Budapest Bank és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány együttműködésén alapuló „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” program. A jubileumi évben a megszokott képzéseken és klubeseményeken túl, újdonságokkal is készülnek a szervezők.

Már lehet jelentkezni a tavaszi Dobbantó tréningre

A Budapest Bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve idén is meghirdeti a Dobbantó Program egyik legkeresettebb képzését, a Dobbantó tréninget. A 12 napos képzés kimondottan a női vállalkozók igényeihez igazodó eszközökkel fejleszti a legfontosabb vállalkozói készségeket, emellett szemléletformálással, tanácsadással és mentorálással is segíti a résztvevőket üzleti céljaik elérésében. A képzés során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek, emellett pedig ismeretséget köthetnek a velük hasonló élethelyzetben járó társaikkal.

A vállalkozó, vagy vállalkozni vágyó nők számára meghirdetett tréning 20 fős csoportban zajlik hat héten át (heti két napban), összesen 90 órában. A képzés piaci ára 300.000 forint, amelyhez a szervezők bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.

A február 24-én induló tréningre a SEED Alapítvány honlapján keresztül ide kattintva lehet jelentkezni február 16-ig.

A Dobbantó tréning mellett ebben a félévben is lesz Business Model Canvas workshop, amely során mindenki személyre szabott gyakorlati tanácsokat kaphat vállalkozása üzleti tervezéséhez. A kurzus célja egy induló, vagy egy már meglévő vállalkozás üzleti modelljének közös átgondolása. A március 3-i képzésre itt lehet jelentkezni február 23-ig.

Egy vállalkozás számára ma már elengedhetetlen a digitális jelenlét, ezért a Dobbantó Program további újdonságaként 4 napos Digitális kompetencia-fejlesztő képzés indul, amelyet egy 3 órás egyéni szakértői tanácsadás is kiegészít. Az április 22-én induló képzésre hamarosan jelentkezhetnek az érdeklődők.

Ha a hónap utolsó keddje, akkor Dobbantó Klub

Februártól-májusig a hónapok utolsó keddjén ingyenes és nyilvános klubesemények várják majd az érdeklődőket. A Dobbantó Klubokon a résztvevők inspiráló szakmai előadásokat hallgathatnak és kapcsolatokat építhetnek a hasonló élethelyzetben lévő társakkal. A résztvevők hiteles, tapasztalt szakemberek vezetésével nyíltan, kötetlenül vitathatják meg a legkülönfélébb témákat, amelyek egy vállalkozó mindennapjait érinthetik. A klubok témái és a további részletek hamarosan itt, oldalunkon lesznek olvashatók.