A vállalkozás alkotóelemei vászonra vetítve

A Budapest Bank idén is meghirdeti a kezdő vállalkozó vagy vállalkozni vágyó nők pénzügyi, vállalkozási ismereteit bővítő Dobbantó Program képzéseit, amelynek részeként a Business Model Canvas workshop is elindul.

A workshop célja egy még induló, vagy egy már meglévő vállalkozás üzleti modelljének közös átgondolása, és üzleti tervének elkészítése.

A képzés alapja a világszerte elterjedt üzleti tervezési módszertan, a Business Model Canvas, amelynek segítségével könnyedén, egyetlen oldalon vizualizálható egy vállalkozás üzleti modellje. A Business Model Canvas erőssége, hogy egyszerűen átláthatóvá válik a cég működőképessége, az ok-okozati összefüggések, és azonnal észrevehetővé válnak a stratégiai hibák is. Az üzleti modell rugalmasan alakítható, ami hatalmas előnyt biztosít a folyamatosan változó piaci életben.

A csoport Dr. Csepeti Ádám segítségével sajátítja el a Canvas üzleti modellezés módszerét. A világszerte népszerű Business Model Canvas lehetőséget ad a résztvevőnek, hogy egy „vásznon” lássák saját vállalkozásukat vagy vállalkozási tervüket. A workshopra itt lehet jelentkezni február 23-ig.

A workshopon való részvétel díja 10.000 forint + ÁFA, a további költségeket a Budapest Bank finanszírozza.

Képzési időpont: 2020. március 03. kedd, 9:00 - 17:00